Vildmark & Glamour - Sommar

Dag.1

Börja dagen med att lämna er onödiga packning för vildmarkslivet på Hotell Lappland för att sedan ta er vidare till Ekorrsele och äta lunch. Efter Lunch bär det av mot forsen med forsränning och forssimning på schemat. Efter Forsen väntas det bastu och badtunna för att sen mot kvällen avnjuta en middag med inspiration av det norrländska vildmarkslivet. Övernattning sker ute i Ekorrsele i skogskojor.

Dag.2

Efter att ha avnjutit frukost ute i Ekorrsele blir det transport mot Lycksele & Hotell Lappland. På Hotell Lappland finns det en konferenslokal bokad för er och lunch i vår restaurang. Eftermiddagsfika ingår under dagen.

Efter konferensen finns det möjligheter till spa-behandlingar eller att bara avnjuta lugnet i vår spa avdelning. På kvällen ingår det en 2 rätters middag i restaurangen.

Dag.3

Starta dagen med vår fantastiska frukostbuffé i vår restaurang för att senare ta er upp till konferenslokalen. Förmiddagsfika ingår under förmiddagen, avsluta sedan med Lunch.

  • Pris, sommar: Offertförfråga

  • Enkelrumstillägg 275:-

Priset är Exkl. transfer

Vildmark & Glamour - Vinter

Dag.1

Börja dagen med att lämna onödig packning för vildmarkslivet på Hotell Lappland för att sedan byta om och ta er vidare på skoter till Ekorrsele. Under skoterturen tar vi och stannar för att avnjuta lunch ute i det fria för att sedan fortsätta turen. Vid ankomst i Ekorrsele blir det bastu och badtunna för att senare mot kvällen njuta av en middag med inspiration av det norrländska vildmarkslivet. Övernattning sker ute i Ekorrsele i skogskojor.

Dag.2

Efter att ha avnjutit frukost ute i Ekorrsele hoppar vi upp på skotrarna och kör mot Lycksele och Hotell Lappland, vi stannar och fikar för att sedan åka vidare. Vid ankomst på Hotell Lappland väntas det Lunch i restaurangen för att senare gå upp till konferenslokalen. Eftermiddagsfika ingår under dagen. Efter Konferensen finns det möjlighet till spa-behandlingar eller bara njuta av värmen och lugnet i vår spa-avdelning. Under kvällen serveras det en 2-rätters middag i restaurangen.

Dag.3

Starta dagen med vår fantastiska frukostbuffé i restaurangen för att senare ta er upp till konferens lokalen. Förmiddags fika ingår under förmiddagen. Avsluta sedan med Lunch.

  • Pris, vinter:  Offertförfråga

  • Enkelrumstillägg 275:-

Exkl. skotertillägg eller alternativ transfer

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB