Lediga tjänster

Servitör/Servitris
Är du en person som alltid har ett leende på läpparna, älskar att sälja och ge service, träffa nya människor från hela världen och är och en team-player?
Då passar du perfekt hos oss.
Läs mer här och ansök >>

 

Frukostvärd/Frukostvärdinna
Vi söker nu dig som gillar att träffa nya människor varje dag, som har ett öga för detaljer samt inte är blyg för att göra det lilla extra för gästen även om det inte är den enklaste vägen för dig.
Det är viktigt att du alltid har en glad och positiv attityd då du i regel är den första personen som våra gäster träffar på dagen.
Du måste vara ansvarsfull, flexibel och kunna hålla många bollar i luften.
Läs mer här och ansök >>

 

Kock till Hotell Lappland 
Vi söker nu kockar till vårat kockteam på heltidstjänst med gott ordningssinne, nyfikenhet och skaparglädje till ett kök där vi arbetar med lokalproducerade råvaror såsom vilt av alla de slag och fågel/fisk i säsong, hjortron, lingon. 
Menyerna skrivs helt utifrån kockarnas idéer i samråd med kökschefen. Vi gillar att servera mat med influenser från hela världen. Vi ser gärna att du har minst 4 års erfarenhet som kock med allt vad det innebär i egenkontroll, rutiner, råvarukontroll, svinn och framförallt skaparglädjen som riktigt bra råvaror kan ge. Handledarutbildning är meriterande då vi bedriver en kockskola för vuxna. För rätt person är möjligheterna oändliga! 
Läs mer här och ansök >>

Boka er vistelse

Sök boende

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB