top of page
Wallpaper.jpeg

Mamma ljuger

fredag
26 jan

Mamma ljuger - 26 januari

Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är tillbaka på scenen efter dundersuccén med Den Lyckliga Pessimisten. Nu får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. Är allt det Mamma sagt för att uppfostra dig till ett välartat barn verkligen sant?

 

Vi har alla har vi hört uppmaningar som:

  • Äter du snö får du mask i magen!

  • Om du badar direkt efter du ätit får du kramp!

  • Sitt inte för nära tv:n, du blir blind!

Var kommer mammas goda råd ifrån? Är det nedärvt från generationer av mammor alltifrån stenåldern eller är mamma med i en hemlig klubb där de kommer överens om att det är tre-sekunders regeln som gäller när man tappar något ätbart på marken? Är det bara myter och halvsanningar eller finns det ett uns av sanning att du måste magpumpas när du äter snorkråkor eller att knaka med knogarna leder till problem när du blir äldre? Det finns bara ett sätt att få reda på det; Hälsa på hemma hos Jan och Mattias när de bjuder hem dig till föreställningen Mamma Ljuger.

Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är nämligen tillbaka efter sin publiksuccé Den Lyckliga Pessimisten. Med utgångspunkt i dessa vardagslögner ger de dig en underhållande upplevelse som får dig att minnas din egen barndom och kanske även inse att du själv sprider vidare dessa myter till dina barn. Kom och skratta, och lär dig sanningen om varför det inte hjälper med Coca-cola mot magsjuka, att det inte finns någonting som heter växtvärk. Att gratis är inte alltid gott och att ditt rum aldrig har sett ut som en svinstia.

 

Vad än mamma säger!

Men Pappa då? Hur kommer det sig att det bara är han som vet hur man bäst packar en bil och alltid är den som grillar köttet medan mamma lagar all annan mat? Ligger det i generna eller är det pappas enda sätt att få lite uppskattning?

Jodå, Pappa får vara med, med detta är främst en hyllning till Mamma. En föreställning för alla som har en mamma, är en mamma, känner en mamma eller nån gång har sett en mamma.

Boendepaket från 1095kr/person - I vårt boendepaket ingår:

26 januari - Logi, supé (trerätters), frukost, entré till show.

Showstart: 19:30

Lägg till Sele Spa Club. Entré: Vuxen 595 kr
Vi har öppet mellan kl 11.00 - 23.00

Vi ser helst att du bokar online.

Endast show 385kr/person - I vårt showpaket ingår:

Entré till show: Mamma ljuger. (kan endast bokas online)

Lägg till Sele Spa Club. Entré: Vuxen 595 kr
Vi har öppet mellan kl 11.00 - 23.00  fredag samt lördag.

Showmeny

26/1 Mamma Ljuger

Förrätt:

Skogssvampsoppa smaksatt med cognac

och picklade kantareller
 

Varmrätt:

Nattbakad kalvytterfilé med en ragu på svamp och pärllök,

bakad tomat samt vitlöksrostad potatis 
 

Dessert:

Vit choklad pannacotta med hjortron 

och rostad vit choklad

bottom of page