DJ Black Moose with friends

DJ Black Moose with friends ger sig ut på turné.

Dj Black Moose
Sveriges främsta Urban-DJ, han har huserat runt om i klubbar och festivaler Sverige och Skandinavien med hiphop eliten. Nu ger han sig ut på turné med några av de främsta inom Sveriges Hiphop scen. 

Einar
Just nu en av de hetaste artisterna i Sverige. I Januari 2019 släpptes låten "katten i trakten" som blev en stor succé och nådde första placering på Sverigetopplistan. Efter detta så kom låten "Fusk" tillsammans med artisten K27 och resultatet blev nästan identiskt. Då även denna singel nådde första platsen den 7 Juni i år släppte Einar sitt debutalbum "Första Klass" och vilken succé de blev. Vänta er inget annat än succé när han nu kommer till Hotell Lappland och Lycksele.

Nayomi "Beyonce of trap"
Nayomi är redo att ta sin plats som nr 1 inom den kvinnliga hiphopscenen. Med bars och texter som ingen annan kvinnlig artist kan leverera i Sverige. Vulgär, vågar uttrycka sig fritt och ha en kvinnlig dominans i hennes texter. Nayomi är igång med sitt album och en ny singel varje månad som ska levereras till fansen. This bad bitch is not about to stop.

Boka vårt boende paket från 995kr

I vårt paket ingår de:
Logi, Middag, Konsertbiljett, Entré Lappland Spa & Gym samt frukost.

Endast entré 350kr
Konsert ink middag 595kr

Barn under 18 år i målsmans sällskap

Boka dina platser redan idag på på telefon 0950-37000 eller via
e-post info@hotelllappland.se.

The Club - BLACK MOOSE WITH FRIENDS

  •  27 September
  •  21:00
  •  ​18:00
  •  Boendepaket från 995:-
  •  Endast entré: 350:-
  •  ​Middagsbuffé + entré: 595:-

Boka Showpaket

Sök boende

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB