Back to the 80´s - Snow Storm & Magnum Bonum

Vi tar er tillbaka till 80 talet och med oss denna kväll har vi två av 80 talets hetaste band, Snow Storm och Magnum Bonum.

Snow Storm
Rockgruppen från Göteborg, får förmodligen de flesta att tänka på sommar, fest och rosa Cadillacs. Genombrottet kom med Sommarnatt som toppade försäljningslistan och svensktoppen hösten 1980 och gav gruppen guldskiva. Över 35 års turnerande i de nordiska länderna har givit gruppen en stor publik som vet att en show med Snowstorm står för högt tempo och originalmusik från 5 decennium.

https://www.facebook.com/Snowstorm-328497267163816/
http://snowstorm.se/

Magnum Bonum
Magnum Bonum bildades tidigt 1977 av fem unga killar i åldern 17-19 år från Huddinge. Deras ambition var att få göra en skiva, skivbolagen var ointresserade. Till slut bestämde sig killarna att bekosta en skivinspelning själva med eget kapital. Pengar lånades upp och studiotid bokades i OAL Studios i Sollentuna. Det blev en singel som trycktes i upp 500 ex. Magnum killarna åkte runt och gav bort skivor till skivbolag, radio och till många tidningar och fick en positiv recension av Mats Olsson som var musikrecensent på den tiden. Många skivbolag fick skivan och Polygram (Universal) nappade. Magnum Bonum blev kontaktade av Stefan Schröder som var A&R ansvarig. Han ville att killarna skulle spela in en cover först och släppa en singel innan de fick göra en hel skiva med eget material. Killarna tyckte inte han var riktigt klok, en cover?! De fick en låt att lyssna på som hette LA run. Den var väl ok och de fick göra sin egen version på låten. En textförfattare kopplades in och resultatet blev debutsingeln Skateboard. Skateboard släpptes våren 1978. Efter medverkan i TV programet Högtryck på Skansen nådde Magnum Bonum ut till den stora publiken. Skateboard blev en jättehit, en landsplåga som sålde i över 35.000 exemplar.

Magnum Bonum fick många listettor genom åren, Skateboard, Marie, Loverboy, Gigolo, Vi vill ha mer, Hög hatt (och låga skor) och Digital Panik. Totalt släpptes ett 10-tal singlar och fem hela album.

Magnum Bonum var under åren 1978-1984 en mycket populär livegrupp och en av de grupper som turnerade flitigast i Sverige. De slog mängder med publikrekord i folkparkerna trots konkurrens från alla etablerade och nya artister och grupper under denna tid.

https://www.facebook.com/magnumbonum
http://www.magnumbonum.se/index.htm

Boka vårt Boendepaket!
Priser från 1395 kr per person.

I vårt boendepaket ingår:
Logi, 2-rätters middag, frukost, showbiljetter, entré Lappand spa och gym samt efterfesten.

Endast Show & 2-rätters middag 795 kr
Endast Show 395 kr

Boka direkt på: 0950-37000
eller
Info@hotelllappland.se
eller
www.hotelllappland.se

Varmt välkommen till Hotell Lappland
Norrlands Nöjespalats!

Back to the 80´s - Snow Storm & Magnum Bonum

  •  9 November
  •  21:00
  •  ​18:00
  •  Boendepaket från 1.395:-
  •  Endast entré: 395:-
  •  ​Endast Show & 2-rätters middag 795:-

Boka Showpaket

Sök boende

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB