Sommarpaketet

Paketet gäller för två vuxna och två barn och inkluderar logi, frukost och entré en dag till Lycksele Djurpark.

Väljer ni att bo fler nätter till förmånspriset som är rabatterat med 500:-  ingår det inte stannastäd, vid avresa ingår det däremot alltid slutstäd på hotellrummet.

Extrasängarna som finns på rummet är oftast i form av bäddsoffa eller sängskåp, dessa är inte bäddade men det finns sängkläder i divanerna eller i sängskåpen. Skulle extrasäng vara i form av extra säng så ligger alla sängkläder invikta i sängen.

SOMMARPAKETET

  •  ​Frukost ingår 
  •  ​Entré en dag till Lycksele Djurpark
  •  Boendepaket från 1495 kr för hela familjen
  •  Andra natten från 995:- för hela familjen

Besök Lycksele Djurpark med Barnens Zoo och Lyckolandet!

Med vårt sommarpaket får hela familjen entré på Lycksele Djurpark i två dagar. Lycksele djurpark är Sveriges nordligaste och specialiserad på nordiska djur. Här kan ni titta på alla djur, så som vargar, björnar, lodjur, älgar, sälar, myskoxar och många fler.

Hotell Lapplands sommarpaket för hela familjen med besök på Lycksele Djurpark, logi och frukost.

Barnens Zoo

På Lycksele Djurpark hittar ni även Barnens Zoo som är en speciell djurpark bara för barnen och här hittar du många av våra husdjur. I barnens Zoo ges barnen möjlighet att komma nära djuren och även klappa dem.

Lyckolandet Stängt pga Covid-19 sommaren 2020

Lyckolandet innehåller massor av aktiviteter. Allt från att skjuta prick med pistol till hoppborgar, bumper-båtar och åka karusell.

Boka Semesterpaket

Sök boende

Internetmedia Kommunikationsbyrå AB