top of page

64°

DINNER 64°

På Restaurang 64° möts du av en matupplevelse baserad på närproducerade råvaror från Lappland.
Vi erbjuder fisk från Malgomaj, kött direkt från samebyarna och svamp från urskogen i en unik miljö.

5cc23f39-142b-49c9-b51c-946d9e10e095.jpe

MENY 64°

FÖRRÄTTER

FÖRRÄTTER

 

Jordärtskockssoppa 125 SEK

med ristad sidfläsk och rotfruktschips

Dryckesrekommendation: Héritages Côtes du Rhône Blanc, Frankrike

 

Dillrimmad torskrygg 145 SEK

med crudité på fänkål, 

fröknäcke och svart aioli

Dryckesrekommendation: Solitär Riesling Trocken, Tyskland 

 

Confiterat anklår 145 SEK

Rilette på confiterat anklår med picklad polkabeta, äppelkompott och rostad brioche

Dryckesrekommendation:  875m Chardonnay, Spanien

 

VARMRÄTTER

NATTBAKAD HJORT 325 SEK

med vispat gin och enbärssmör, potatis och palsternackspuré friterad ostronskivling 

Dryckesrekommendation:  William Hill Central Coast Cabernet Sauvignon, USA

 

Halstrad röding  295 SEK

från Malgomaj med brynt 

smörvinägrette, krossad mandelpotatis 

Dryckesrekommendation:  Secret de Lunès Pinot Noir, Frankrike

 

Svamprisotto 245 SEK

med västerbottensost krisp och friterad ostronskivling 

Dryckesrekommendation: Barbera d’Asti Valdevani DOCG, Italien

 

 

DESSERT

Creme Brûleè 115 SEK

Dryckesrekommendation:

Nivole Moscato d’Asti

 

VANILJGLASS 135 SEK

med lokalt plockade hjortron

Dryckesrekommendation:

Nivole Moscato d’Asti

På 64° kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. 64° transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.

bottom of page