
64°
DINNER 64°
På Restaurang 64° möts du av en matupplevelse baserad på närproducerade råvaror från Lappland.
Vi erbjuder fisk från Malgomaj, kött direkt från samebyarna och svamp från urskogen i en unik miljö.

MENY 64°
FÖRRÄTTER
Carpaccio 145 SEK
med västerbottensost, fröknäcke och syrad lök
Carpaccio with Västerbotten cheese,
crispbread and pickled onions
Chèvremousse 125 SEK
med bakade betor, ruccola och honung
Chèvremousse with baked beets, arugula and honey
VARMRÄTTER
Långbakad Kalvytterfilé 305 SEK
med potatis-& morotspuré, primörer och whiskeysky
Long-baked Veal fillet with potato & carrot puree, primers
and whiskey gravy
Rimmad Torskrygg 285 SEK
med ljummen potatissallad samt ramslökssmör
Rimmed Cod Back with tepid potato salad and spring onion butter
Svampkrokett 255 SEK
med gotlandslinser, svart aioli samt syrade betor
Mushroom croquette with lentils from Goland, black
aioli and pickled beets
DESSERT
Chocolate torte 115 SEK
med vaniljglass ( G L U T E N - O C H M J Ö L K F R I )
Chocolate torte with vanilla ice cream ( G L U T E N A N D M I L K F R E E )
Cremè Brûlèe 115 SEK
med färska bär
Cremè Brûlèe with fresh berries
På 64° kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. 64° transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.