
64°
DINNER 64°
På Restaurang 64° möts du av en matupplevelse baserad på närproducerade råvaror från Lappland.
Vi erbjuder fisk från Malgomaj, kött direkt från samebyarna och svamp från urskogen i en unik miljö.

MENY 64°
FÖRRÄTTER
FÖRRÄTTER
Jordärtskockssoppa 125 SEK
med ristad sidfläsk och rotfruktschips
Dryckesrekommendation: Héritages Côtes du Rhône Blanc, Frankrike
Dillrimmad torskrygg 145 SEK
med crudité på fänkål,
fröknäcke och svart aioli
Dryckesrekommendation: Solitär Riesling Trocken, Tyskland
Confiterat anklår 145 SEK
Rilette på confiterat anklår med picklad polkabeta, äppelkompott och rostad brioche
Dryckesrekommendation: 875m Chardonnay, Spanien
VARMRÄTTER
NATTBAKAD HJORT 325 SEK
med vispat gin och enbärssmör, potatis och palsternackspuré friterad ostronskivling
Dryckesrekommendation: William Hill Central Coast Cabernet Sauvignon, USA
Halstrad röding 295 SEK
från Malgomaj med brynt
smörvinägrette, krossad mandelpotatis
Dryckesrekommendation: Secret de Lunès Pinot Noir, Frankrike
Svamprisotto 245 SEK
med västerbottensost krisp och friterad ostronskivling
Dryckesrekommendation: Barbera d’Asti Valdevani DOCG, Italien
DESSERT
Creme Brûleè 115 SEK
Dryckesrekommendation:
Nivole Moscato d’Asti
VANILJGLASS 135 SEK
med lokalt plockade hjortron
Dryckesrekommendation:
Nivole Moscato d’Asti
På 64° kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. 64° transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.