64°

DINNER 64°

På Restaurang 64° möts du av en matupplevelse baserad på närproducerade råvaror från Lappland.
Vi erbjuder fisk från Malgomaj, kött direkt från samebyarna och svamp från urskogen i en unik miljö.

5cc23f39-142b-49c9-b51c-946d9e10e095.jpe

MENY 64°

FÖRRÄTTER

Skogssvampsoppa serveras med picklade kantareller och tryffel - 125kr

 

Gräslökscheesecake på rågbröd toppas med tångcaviar - 145kr

Kallrökt torsk med aprikos, vit chokladsås, rågbrödskrutonger - 155kr

 

Klassisk Carpaccio med västerbottenost, lingon och krasse - 145kr

 

 

 

VARMRÄTTER

Vegetarisk Sparrisrisotto, hyvlad morot, örtsallad

Halstrad Regnbåge, bakad tomat, grön sparris, picklad gulbeta serveras med en underbar smörsås.

Majskyckling Supreme, glacerad steklök, svartrot,
confiterad svamp och rostad vitlökscreme

 

Svensk Ryggbiff, krossad potatis, bakade betor, örtsmör och rödvinsås

Örtbakad Lammrostbiff serveras med rostad jordärtskocka, belugalinser, morot och chokladsås.

 

 

DESSERT

Vaniljglass med varma hjortron och havresmulor

Mielle Feuille med lingon och vit choklad

 

Citrontarte med maräng Chokladtryffel två olika sorter

VINLISTA

På 64° kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. 64° transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.