64°

DINNER 64°

På Restaurang 64° möts du av en matupplevelse baserad på närproducerade råvaror från Lappland.
Vi erbjuder fisk från Malgomaj, kött direkt från samebyarna och svamp från urskogen i en unik miljö.

5cc23f39-142b-49c9-b51c-946d9e10e095.jpe

MENY 64°

FÖRRÄTTER

Carpaccio 145 SEK

med västerbottensost, fröknäcke och syrad lök

Carpaccio with Västerbotten cheese, 

crispbread and pickled onions

 

 

Chèvremousse 125 SEK

med bakade betor, ruccola och honung

Chèvremousse with baked beets, arugula and honey

 

VARMRÄTTER

Långbakad Kalvytterfilé 305 SEK

med potatis-& morotspuré, primörer och whiskeysky

Long-baked Veal fillet with potato & carrot puree, primers

and whiskey gravy

 

 

Rimmad Torskrygg 285 SEK

med ljummen potatissallad samt ramslökssmör

Rimmed Cod Back with tepid potato salad and spring onion butter

Svampkrokett 255 SEK

med gotlandslinser, svart aioli samt syrade betor

Mushroom croquette with lentils from Goland, black

aioli and pickled beets

 

 

DESSERT

Chocolate torte 115 SEK

med vaniljglass ( G L U T E N - O C H  M J Ö L K F R I )

Chocolate torte with vanilla ice cream ( G L U T E N  A N D  M I L K F R E E )

 

Cremè Brûlèe 115 SEK

med färska bär

Cremè Brûlèe with fresh berries

På 64° kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. 64° transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.