64°

DINNER 64°

På Restaurang 64° möts du av en matupplevelse baserad på närproducerade råvaror från Lappland.
Vi erbjuder fisk från Malgomaj, kött direkt från samebyarna och svamp från urskogen i en unik miljö.

5cc23f39-142b-49c9-b51c-946d9e10e095.jpe

MENY 64°

FÖRRÄTTER

Kalix löjrom    /    235 kr

Serveras med rödlök, smetana och fröknäcke, örtsallad och citronolja. (Mjölkprotein)

 

 

Norrlandsplanka    /    195 kr

Ett urplock av lokalt producerade råvaror särskild utvalda för dagen.

 

VARMRÄTTER

Klassiskt plankstek med oxfilé    /    315 kr

200gr Tournedo av Oxfile serveras med pommes duchesse, sparris lindad i lapplandsbacon samt gurpi. Serveras med bearnaise, bakad tomat och rödvinssås.

 

Klassisk plankstek med regnbåge    /    315 kr

Serveras med pommes duchesse, smörfräst sparris, bakad tomat samt en vitvinssås.

 

Smörslungad potatisgnocchi    /    205 kr

med frästa grönsaker, svamp och tryffelolja, toppas med örtsallad och västerbottensost.

DESSERT

Hemmagjord vaniljglass    /    130 kr

med varma hjortron från Lycksele serveras med havrecrunch.

 

Lingonmousse    /    105 kr

med ginmarinerade lingon, rullrån och rostad vitchoklad.

VINLISTA

På 64° kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. 64° transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.