top of page

DINNER 

I vår möts du av en matupplevelse baserad på närproducerade råvaror från Lappland.
Vi erbjuder fisk från Malgomaj, kött direkt från samebyarna och svamp från urskogen i en unik miljö.

5cc23f39-142b-49c9-b51c-946d9e10e095.jpe

MENY 64°

FÖRRÄTTER

 

Skogssvampsoppa smaksatt med 125:-

cognac och syrade kantareller

Les Calcaires Sauvignon Blanc

 

Ceviche på tonfisk med wasabi, 165:-

chili & sesamfrö

Solitär Riesling

 

 

Carpaccio med västerbottenostkräm, 155:- 

vodka-lingon och krasse

Secret de Lunes Pinot Noir

 

Caprese med marinerade tomater, 195:-

olivolja och lufttorkad skinka

Valpolicella Ripasso 

 

VARMRÄTTER

Svensk Ryggbiff med smörad 295:-

jordärtskocka, tomat, krispig ostronskivling

samt potatispurè smaksatt med tryffel

Black Stallion Cabernet Sauvignon

 

 

Halstrad Röding från Malgomaj 245:-

med ragu på rättviksärt & rotselleri, 

gulbeta och en grön ärtkräm 

Gruner Veltliner

 

Blomkålsstek med picklad romanesco, 235:-

morot, pumpakräm och friterad grönkål

Les Calcaires Sauvignon Blanc

 

 

DESSERT

 

Mjölkchokladpannacotta med 105:-

lemoncurd, blåbär & krutonger 

 

Chocolate tarte med 105:-

svartvinbärssorbet & mynta

 

Vaniljglass med varma hjortron 135:-

Hos oss kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. 64° transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.

bottom of page