
DINNER
I vår möts du av en matupplevelse baserad på närproducerade råvaror från Lappland.
Vi erbjuder fisk från Malgomaj, kött direkt från samebyarna och svamp från urskogen i en unik miljö.

MENY 64°
FÖRRÄTTER
Skogssvampsoppa smaksatt med 125:-
cognac och syrade kantareller
Les Calcaires Sauvignon Blanc
Ceviche på tonfisk med wasabi, 165:-
chili & sesamfrö
Solitär Riesling
Carpaccio med västerbottenostkräm, 155:-
vodka-lingon och krasse
Secret de Lunes Pinot Noir
Caprese med marinerade tomater, 195:-
olivolja och lufttorkad skinka
Valpolicella Ripasso
VARMRÄTTER
Svensk Ryggbiff med smörad 295:-
jordärtskocka, tomat, krispig ostronskivling
samt potatispurè smaksatt med tryffel
Black Stallion Cabernet Sauvignon
Halstrad Röding från Malgomaj 245:-
med ragu på rättviksärt & rotselleri,
gulbeta och en grön ärtkräm
Gruner Veltliner
Blomkålsstek med picklad romanesco, 235:-
morot, pumpakräm och friterad grönkål
Les Calcaires Sauvignon Blanc
DESSERT
Mjölkchokladpannacotta med 105:-
lemoncurd, blåbär & krutonger
Chocolate tarte med 105:-
svartvinbärssorbet & mynta
Vaniljglass med varma hjortron 135:-
Hos oss kan du få en ovanligt passionerad smak av Norrland. Och det är inte bara vilt som står på den rustika menyn. 64° transporterar dig nämligen till allt vad den norrländska naturen har att erbjuda, även i drinkväg. För dig som längtar efter genuin fjällvärme så finns den garanterat här, och den är öppen för alla.