top of page

FRUKOST

Välkommen till Hotell Lapplands fantastiska frukostbuffé! Vi är stolta över att erbjuda en morgonmåltid som garanterat sätter igång dagen på bästa sätt.

Varje morgon dukar vi upp ett stort utbud av läckra rätter för våra gäster i vår vackra restaurang. Oavsett om du är sugen på färsk frukt, yoghurt och müsli, nybakat bröd eller varma rätter som bacon och ägg, så finns det något för alla på vår buffé. För de som vill ha en extra kick på morgonen erbjuder vi även kaffe, te och färskpressad juice.

Det bästa av allt?

 

Frukostbuffén ingår i priset för alla våra hotellgäster! Så varför inte ta en extra kopp kaffe och njuta av lugnet i vår restaurang innan du ger dig ut på dagens äventyr i vår vackra omgivning?

För externa gäster går det också fint att äta en lyxig hotellfrukost.

Pris: 145 kr/vuxen

75 kr för barn upp till 11 år

Öppettider, sommar:

Vi serverar frukostbuffén

Varje dag - 07.00 - 10.00

Läs om hur vi vill bara hållbara och minska matsvinnet, nedan.

20230411-029.jpg

NO WASTE - BETTER EARTH - GREAT FEELING

Ta inte allt på en gång, du kan gå en vända till...

På Hotell Lappland strävar vi alltid efter att vara medvetna om miljön och göra vårt bästa för att minska vårt ekologiska fotavtryck. En av de enkla, men effektiva sätten vi uppmuntrar våra gäster att bidra till detta är genom att minska matsvinnet vid frukost.

 

Vi vill påminna alla våra gäster om att ta en stund och tänka efter innan de fyller sina tallrikar. 

Att ta mindre mat än vad vi tror att vi kommer att äta kan göra en stor skillnad i kampen mot matsvinn. Genom att vara medvetna om portionernas storlek och endast ta det vi faktiskt kommer att äta kan vi minska mängden mat som slängs och därigenom minska miljöpåverkan.

 

På vår frukostbuffé erbjuder vi ett brett utbud av färska och näringsrika alternativ för att passa alla smaker och preferenser. Vi uppmuntrar våra gäster att välja de livsmedel de verkligen vill ha och vara medvetna om att de alltid kan ta mer om de skulle önska det. Genom att vara medvetna om våra val kan vi alla bidra till att minska matsvinnet och bevara vårt vackra miljöarv.

 

På Hotell Lappland tror vi att små förändringar i våra vanor kan ha en stor inverkan på miljön. Vi strävar efter att vara en miljövänlig destination och genom att tänka på vad vi tar och äter vid frukost kan vi vara med och göra skillnad. Tillsammans kan vi minska matsvinnet och bevara vår värdefulla planet för framtida generationer att njuta av.

bottom of page