
WINE & DINE
Från vinranka till glas
VINMIDDAG PÅ HOTELL LAPPLAND | 23 MAJ
Varmt välkommen till en vinmiddag där vi avnjuter en sexrätters middag i sällskap av utvalda viner ur AdVini-portföljen. En representant från vår vinleverantör Vingruppen finns på plats och guidar oss genom kvällens smakupplevelser
Från vinranka till glas - Hotell Lappland
Den 23 maj kl. 19.00 välkomnar vi dig till en oförglömlig kväll på Hotell Lappland!
Följ med på en gastronomisk resa där en exklusiv sexrätters middag – inklusive en välkomponerad amuse bouche – serveras tillsammans med noggrant utvalda viner från AdVini-portföljen.
Kvällen leds av Torbjörn Sanderberg från Vingruppen, som guidar dig genom vinernas värld med passion, kunskap och berättelser bakom varje flaska. Varje servering är matchad för att lyfta både maten och vinet – en helhetsupplevelse för alla sinnen.
Boka din plats redan idag – det här blir en kväll att minnas!
Matpaket:
995kr/person
Ingår: sexrätters middag inklusive vinpaket.
Boendepaket
fr. 1595kr/person
Ingår: Boende i dubbelrum, sexrätters middag inklusive vinpaket.

HOTELL LAPPLAND | 23 MAJ | 19.00
Meny
Amuse-Bouche
Laroche Rosé
Förrätter
Rödingceviche, rostat surdegsbröd, rotfruktschips samt Västerbottensostcrème
Laroche Chardonnay
Råbiff med svampemulsion, picklad pärllök, friterad ostronskivling och riven Svecia
Laroche Pinot Noir
Varmrätter
Ångad rödingfilé med morots- och potatispuré, smörstekt bimi, smörad citrusreduktion och friterade glasnudlar
Laroche Saint Martin
Lågtempererad, sotad hjortytterfilé med potatis- och rotselleripuré, vindelrökt sidfläsk, syrad pärllök samt reducerad rödvinssås
Ken Forrester Renegade
Dessert
Dekonstruerad cheesecake med vanilj- och vit chokladkräm, rostad vit choklad, basilikaolja och blodapelsinsorbet
Vietti Moscato d’Asti