top of page
Image by Dan Meyers

WINE & DINE

Från vinranka till glas

VINMIDDAG PÅ HOTELL LAPPLAND | 23 MAJ

Varmt välkommen till en vinmiddag där vi avnjuter en sexrätters middag i sällskap av utvalda viner ur AdVini-portföljen. En representant från vår vinleverantör Vingruppen finns på plats och guidar oss genom kvällens smakupplevelser

Från vinranka till glas - Hotell Lappland

Den 23 maj kl. 19.00 välkomnar vi dig till en oförglömlig kväll på Hotell Lappland!

Följ med på en gastronomisk resa där en exklusiv sexrätters middag – inklusive en välkomponerad amuse bouche – serveras tillsammans med noggrant utvalda viner från AdVini-portföljen.

 

Kvällen leds av Torbjörn Sanderberg från Vingruppen, som guidar dig genom vinernas värld med passion, kunskap och berättelser bakom varje flaska. Varje servering är matchad för att lyfta både maten och vinet – en helhetsupplevelse för alla sinnen.

 

Boka din plats redan idag – det här blir en kväll att minnas!

Matpaket:

995kr/person

Ingår: sexrätters middag inklusive vinpaket.

Boendepaket

fr. 1595kr/person

Ingår: Boende i dubbelrum, sexrätters middag inklusive vinpaket.

HOTELL LAPPLAND | 23 MAJ | 19.00

Meny

 

Amuse-Bouche
Laroche Rosé

Förrätter
Rödingceviche, rostat surdegsbröd, rotfruktschips samt Västerbottensostcrème
Laroche Chardonnay 

 

Råbiff med svampemulsion, picklad pärllök, friterad ostronskivling och riven Svecia
Laroche Pinot Noir 

 

Varmrätter
Ångad rödingfilé med morots- och potatispuré, smörstekt bimi, smörad citrusreduktion och friterade glasnudlar
Laroche Saint Martin

 

Lågtempererad, sotad hjortytterfilé med potatis- och rotselleripuré, vindelrökt sidfläsk, syrad pärllök samt reducerad rödvinssås
Ken Forrester Renegade 

 

Dessert
Dekonstruerad cheesecake med vanilj- och vit chokladkräm, rostad vit choklad, basilikaolja och blodapelsinsorbet
Vietti Moscato d’Asti

bottom of page